• 14/12/2018

Θεμέλιο Ναού στις Κατασκηνώσεις της Ι.Α.Α. από τον Μακαριώτατο

Θεμέλιο Ναού στις Κατασκηνώσεις της Ι.Α.Α. από τον Μακαριώτατο

1024 683 Filiaa.gr

Το «θεμέλιο λίθο» του ιερού ναού προς τιμήν του Αγίου Ιερωνύμου έθεσε σήμερα Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Ο εν λόγω ναός βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Παιδείας Πολιτισμού και Εθελοντισμού “Η Αγία Φιλοθέη” στον Αυλώνα Αττικής.

Παρέστησαν ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο Μητροπολίτης Θερμοπυλών κ. Ιωάννης, ο Επίσκοπος Θεσπιών και Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Συμεών, ο Επίσκοπος Σαλώνων κ. Αντώνιος, ο Επίσκοπος Ανδρούσης κ. Κωνστάντιος, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών κ. Γεώργιος Δέδες, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. των Κτιριακών Υποδομών του Δημοσίου (ΚΤΥΠ) κ. Μπιτάκος, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Χαρωνίτης, ο Αναπληρωτής Τομεάρχης του Υπ. Παιδείας της ΝΔ κ. Ανδριανός, ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Κατσίκης, Γιάννης Ανδριανός ο Διευθυντής του Ρ/Σ της Εκκλησίας κ. Αλέξανδρος Κατσιάρας, πλειάδα ιερέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υπηρεσιακοί παράγοντες της Αρχιεπισκοπής καθώς και οι εργολάβοι του έργου.