• 19/10/2018

Συνάντηση Mακαριωτάτου με τη Διοίκηση ΚΤΥΠ ΑΕ στις Κατασκηνώσεις

Συνάντηση Mακαριωτάτου με τη Διοίκηση ΚΤΥΠ ΑΕ στις Κατασκηνώσεις

1024 768 Filiaa.gr

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. κ. Ιερώνυμο και τον Θεοφιλέστατο Πρωτοσύγκελλο της Αρχιεπισκοπής, Επίσκοπο Θεσπιών κ. Συμεών, συνόδευσαν την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ανώνυμης Εταιρείας Κτιριακές Υποδομές (ΚΤΥΠ), Γιάννης Χαρωνίτης, η Αντιπρόεδρος της Εταιρείας, Στέλλα Πολίτου και το μέλος του ΔΣ, Ευαγγελία Γεωργούλα σε επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Παιδείας, Πολιτισμού και Εθελοντισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στον Αυλώνα Αττικής.

Πραγματοποιήθηκε συζήτηση και εν συνεχεία ο Διευθυντής του Ιδρύματος, Δρ Σεβαστιανός Ανδρεάδης, ενημέρωσε και ξενάγησε τους παρευρισκόμενους στους χώρους όπου προγραμματίζονται να υλοποιηθούν έργα που θα ενισχύσουν τις υποδομές του Κέντρου.

Η Αρχιεπισκοπή Αθηνών και η ΚΤΥΠ ΑΕ βρίσκονται από καιρό σε στενή συνεργασία και έχουν υπογράψει δύο Προγραμματικές Συμβάσεις οι οποίες αφορούν:

α) στο έργο ανέγερσης Ιερού Ναού εντός του Κέντρου, του οποίου οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν έως το τέλος της χρονιάς, καθώς και

β) στη μελέτη και δημοπράτηση εκ μέρους της ΚΤΥΠ ΑΕ του έργου ανέγερσης “Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων” και κοιτώνων φιλοξενίας.

Μέσα στο επόμενο διάστημα πρόκειται να υπογραφεί και τρίτη Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Αρχιεπισκοπής Αθηνών και ΚΤΥΠ ΑΕ η οποία θα αφορά στο έργο διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου των εγκαταστάσεων.